LCMN  Lasersnijmachine(1250x2500mm) Kunststof e.d.
Home
Over onszelf
Voordelen/Nadelen
Technische spec's
FAQ's
Nieuws / Inruil
Service
Contact

Over onszelf

 

LCMN is een kleine onderneming met grote kennis van zaken waarbij u rechtstreeks contact heeft met de ontwerpend ingenieur.

Al sinds eind jaren '80 zijn wij actief in het ontwikkelen van computergestuurde productiemethodes en bijbehorende machines. Sinds 1994 zijn wij uitsluitend actief in het ontwikkelen en bouwen van laser graveer-/snijmachines.

Door het jarenlange directe contact tussen ontwerper en gebruikers hebben wij veel inzicht verkregen in de praktische wensen op de werkvloer. Maar ook als blijkt dat het in uw geval nóg beter kan, dan hebben wij daarvoor altijd een luisterend oor. De 'afstand' tussen een door u gewenste verbetering en het realiseren daarvan is kort.

De nadruk ligt bij ons beslist niet op het eenvoudigweg geïnteresseerden proberen te bewegen tot aanschaf van ons product, maar op het blijvend bieden van een goede persoonlijke begeleiding en service.

Wij kunnen de Nederlandse industrie een prijstechnisch interessant hightech product bieden, doordat wij direct leveren, dus zonder tussenkomst van importeurs of dealers. Bovendien hebben wij geen bezoekadres, showroom, vertegenwoordigers, dure marketing en geen aparte verkoopafdeling. En dat merkt ú in de kosten!

Demonstratie vindt plaats op locatie bij reeds in bedrijf zijnde machines in Nederland.

 

 

LCMN -- Laser Cutting Machine 4 Nonmetals.nl  | info@lasercuttingmachine4nonmetals.nl